Üdvözlöm az Amitársasházunk.hu-nál

Buri Tamás vagyok, Az Amitársasházunk.hu alapítója

Mi azzal foglalkozunk, hogy elősegítjük a kétirányú kommunikációt a Lakók és a Közös Képviselő között, hogy a Lakók könnyen jussanak közérdekű információkhoz a Társasházzal kapcsolatban egy egyszerű, egyértelmű, könnyen átlátható felületen!

Neked is eleged van abból, hogy a Társasházzal kapcsolatban a Közös Képviselő a Te megkérdezésed nélkül dönt egyszemélyben, de a magas közös költséget mégis neked kell kifizetned?Az egyik Lakó Katalin a következőket mesélte. "Egy 7.kerületi régi építésű Társasházban laktam egy 79nm-es lakásban, ahol a közös költség 12.480 Ft volt. A Társasházon évről évre csak a műszaki dolgokat fejlesztgették. Hiába hívtam fel a Közös képviselőt és emeltem szót azért, hogy a romos, omladozó vakolatú lépcsőházat újítsák fel, ami 30 éve volt utoljára kifestve és hogy ne egy darab 40es égő világítson meg egy emeletet. A Közös képviselő mindig megmagyarázta, hogy

először a műszaki dolgokat kell fejleszteni csak utána jöhet az "esztétika". Ezzel csak 1 baj volt, mivel félelmetesen sötét és elhanyagolt volt a lépcsőház, ezért a lakások eladhatatlanok voltak vagy csak nagyon áron alul mentek el, az új lakók persze nem tudták fizetni a közös költséget így 12.480 Ft-ról 15.650 Ft-ra majd 25.290 Ft-ra emelkedett a közös költség és sakk matt. Csak mélyen áron alul tudtam eladni az ingatlant, több évnyi lakáshírdetés után..."

Az Amitársasházunkat használó Társasházakban a Lakók 81%-a azt tapasztalja, hogy egyre több mindenről tudnak a házzal kapcsolatban és a Közös Képviselő egyre több mindenről kérdezi meg a véleményüket és arra fizetik ki a közös költséget, amire Ők akarják.


A legtöbb Lakó arra panaszkodott, hogy a Közös Képviselő nem veszi figyelembe az Ő érdekeit, sőt néha akár ellenséges is Vele.

Sok Lakóhoz hasonlóan én is azt gondoltam, hogy a Közös Képviselő csak felveszi a nagy pénzeket, de dolgozni azt már nem akar.

Ajánlj minket most a Közös Képviselődnek.

A Lakók 89%-a azt tapasztalja, hogy a Társasházzal kapcsolatos összes információt egy helyen megtalál egy egyszerű, egyértelmű, könnyen átlátható, könnyen kezelhető felületen és a Társasházi ügyeket munkábamenet közben mobiltelefonról el tudja intézni.

Az egyik kedves Lakó P. Zsuzsa, Budapest 11. kerületi lakos a következőket mesélte: "Úgy gondoltam, hogy a Közös képviselő nem csinál semmit, csak felveszi a fizetését, de a házban semmi sem fejlődik. Nehézkes volt a kommunikáció a Közös képviselővel, alig tudtam elérni és az sem tetszett, hogy ha bármit el akar intézni, akkor be kellett mennem a Közös Képviselőhöz. Persze munka mellett erre már nem jutott időm.

Majd ajánlottam az Amitársasházunk.hu "Egyszerű, honlap Társasházaknak" rendszerét a Közös Képviselőnek, aki rövid idő alatt bevezette a rendszert. Azóta ezen az egyszerű, egyértelmű, könnyen kezelhető felületen keresztül munkába menet közben is meg tudom például nézni az egyenlegemet, minden fontos dolgot el tudok intézni és azt is látom, hogy a Társasház életében mennyi mindent kezelni kell. Sokkal jobb lett a véleményem a Közös Képviselőről és szívesen fizetem a közös költséget, mert olyan dolgokat fizetnek ki belőle, ami nekem fontos."

Nem az számít, hogy mennyi közös költséget fizettél ki eddig feleslegesen, hanem az, hogy akarsz-e tenni azért, hogy több befolyásod legyen a Társasház ügyeibe és a Lakásod értéke növekedjen.

Lepusztult romos házban vagy a környék legszebb Társasházában akarsz élni?

Ajánlj minket most a Közös Képviselődnek és 1 havi közös költségedet mi fizetjük, ha a házatokban bevezették az Amitársasházunk.hu "Egyszerű Honlap Társasházaknak" rendszerét.